Кошница (0 бр.) 0 лв. | Вход
БУЛФОРЕСТ ШОУ 2013

Уважаеми госпожи и господа,

След успешния старт на първото издание на „Булфорест шоу“, за нас е удоволствие да Ви поканим от 30 май до 1 юни на 1873 метра над морското равнище, за да станете част от най-високия горски празник. През 2013 г., отново на връх Мечи чал над гр. Чепеларе, под егидата на Министерството на земеделието и храните ще се проведе БУЛФОРЕСТ ШОУ 2013.

В сърцето на Родопите професионалисти ще демонстрират пред професионалисти последни­те възможности на професионалната горска техника, което винаги се превръща в невероятно шоу. Демонстрациите на техническите и технологични новости в дърводобива и горската логистика ще бъдат в непосредствена близост до изложбените площи, разположени по целия път на посетителите, така че те да не пропуснат нищо от този горски спектакъл.

За атмосферата ще допринесат състезанията за най-добър секач, демонстрации на техники и методи по гасене на горски пожари, възстановяване и залесяване на горски площи, а така също и множеството награди за участници и посетители.

В рамките на изложението ще се проведе и състезание по планинско колоездене по ново-изградените велоалеи в полите на Родопите.

 

Основните браншове застъпени в изложението ще бъдат разпределени в следните зони:

А/ Горско стопанство и дърводобив – машини, технологии, инструменти

Б/ Възпроизводство, поддържане и опазване на горите;

В/ Биоенергия, усвояване на биомаса, производство и използване на възобновяеми източни­ци;

Г/ Финансиране, застраховане, наука;

Д/ Лични предпазни средства, оборудване, геодезия и картография, GPS системи, медии;

Сред посетителите на проявата ще бъдат всички, които имат отношение и интерес към гора­та - горовладелци и собственици на гори, лицензирани фирми за дърводобив и дървообра­ботка, търговци на дървeн материал, преработватели на дървесина и всички любители на природата.

Ще се радваме да Ви посрещнем сред нашите изложители.

 С уважение,

Фернет България ООД

Емил Капон

Управител

 

фондация америка за българия