Начало > Полезно
Полезно

Полезно

 

Зимна конференция „Храна и психично здраве”

За повече информация:

http://agro.bg/events/article47437.html

 

Хранителни съкровища. Хранителните съкровища на България според Slow Food са зеленото сирене, смилянският боб и каракачанската овца.

За повече информация: 

http://agrozona.bg/hranitelnite-sakrovishta-na-balgariya-spored-slow-food-sa-zelenoto-sirene-smilyanskiyat-bob-karakachanskata-ovtsa/

 

Здравен свят - Може да намерите информация за дома, здраве, красота, отношения, съвети.

За повече информация:

http://zdravensvqt.com/

 

1001 рецепти - Може да намерите информация за различни рецепти, различни лубопитни статии свързани съз здражословния начин на живот и пражилното хранене.

За повече информация:

http://www.1001recepti.com/articles/show/?list_id=210-zdravi-i-krasivi

 

Здравословно - Мултимедиен здравен проект ЗДРАВОСЛОВНО – здравно издателство с вестник и списание, тв предаване, интерактивен здравен сайт, здравно-просветен център и гражданска организация. В него можете да намерите материали, свързани със здравни печатни издания "Здравословно", медицина, здраве, здравеопазване, профилактика, промоция на здравето, здравословно хранене и диететика, диагностика, борба с болестите и лечение, дентално здраве и медицина, интегративна, нетрадиционна и холистична медицина, здравни on-line консултации и консултанти, онлайн абонамент, здравно издателство, психично здраве, медицина, основана на доказателства, здравословен начин на живот.

За повече информация:

http://www.zdravoslovnobg.org/

 

menumag.bg e кулинарен сайт, който освен богата база от готварски рецепти съдържа и обширни познания за храната и продуктите, актуална кулинарна информация и професионална ресторантьорска част в процес на разработка. 

Рецептите за ястията са създадени от нашия шеф-готвач Ивелина Иванова и са вдъхновени от българските, европейски и световни кулинарни традиции. Всички рецепти в сайта, са приготвени и изпробвани в кухнята на списание “Меню”.

За повече информация:

http://www.menumag.bg/page/za-nas Bottom of Form

 

Храната.bg Съдържа разнообразна информация за храната в различни аспекти. Различни статии за храната и войната, храната и националната сигурност, бърза храна, храната и политиката.

За повече информация:

http://www.hranata.bg/aboutus/

 

Българско списание за обществено здраве - Списанието се издава от 2009 година от национален център по обществено здраве и анализ.

За повече информация:

http://ncphp.government.bg/spisanie.html

фондация америка за българия