БИОРЕС
Кошница (0 бр.) 0 лв. | Вход
Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014

Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще се проведе от 13 до 15 февруари 2014 г. в Интер Експо Център - София.

Изложението се организира под патронажа на Министерството на икономиката и енергетиката.

Медийни партньори са: Българска Национална телевизия, ТВ СЕДЕМ, Българско Национално Дарик радио, bTV radio group, www.THEexperts.bg, списание Туризъм и отдих, Вагабонд медия, Bulgaria Guides, сп. Фотомания, read-travel.eu.

Туристическата борса е предназначена за професионалисти и широка публика.

В 31-то издание на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО ще вземат участие Национални туристически организации, туроператори, общини, хотели, хотелско оборудване и др. фирми от България и от 20 страни от цял свят. Популярността на Борсата расте от година на година и доказателство за това са новите 40 участници от България и чужбина през 2014 г.

Изложбените щандове тази година  са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв.м.

Програмата на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014 е наситена и разнообразна. В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. В нея са включени също и демострации на местни обичаи и традиции, дегустации, атрактивни развлечения.

Официалното откриване на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО е на 13 февруари 2014 в 10.00 ч. В Централното фоайе на Интер Експо Център - София.

Екипът на ПРИМ ЕКСПО пожелава на всички изложители успешна и ползотворна работа на 31-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2014!

Източник: http://holidayfair-sofia.com/

фондация америка за българия

БРОШУРИ

 

 
Приложение на растителната биомаса като възобновяем енергиен източник